Твоя цікавість цілком виправдана — monoslot зараз дійсно на слуху. Я граю там вже десь три місяці, і встигла протестити платформу не тільки як “новачок”, а й більш-менш постійний гравець. Спойлер: я не фанат азарту, але коли є час і настрій — люблю покрутити слоти, і monoslot поки не підвів. Отже, щодо реєстрації — все просто, навіть занадто. Пошта + пароль, і ти вже всередині. Після цього одразу дають бонус — 50 фріспінів без поповнення. Але важливо: ці фріспіни тільки на один автомат, типу Lucky Lady’s Charm. З них реально щось виграти, але тільки якщо одразу випаде комбінація. У мене вийшло виграти 200 грн, і я навіть змогла вивести — щоправда, тільки після того як пройшла верифікацію (потрібно було підтвердити особу, але все через кабінет, без “відосів з ложкою”). Служба підтримки — несподівано жива. Я писала їм два рази, і обидва рази отримувала відповіді українською, причому не шаблонні, а дійсно по суті. Один раз навіть зробили мені подарунок — 20 фріспінів просто за те, що була технічна помилка з бонусом